Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΠΑΖΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 60 ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ENDOMARCH 2016


H Κύπρος συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση Endomarch Worldwide. Η χώρα μας ενώνει τη φωνή της με άλλες 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την ενδομητρίωση, καθώς περίπου 176 εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως παλεύουν με την πάθηση αυτή. Στην Κύπρο μια στις δέκα γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας πάσχει από ενδομητρίωση, η οποία ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας και συχνά δεν δίνει ορατά συμπτώματα. Στο πλαίσιο του Endomarch Cyprus 2016 διοργανώνεται Πορεία Ελπίδας την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στις 11πμ, στην οδό Λήδρας (Πλατεία Ελευθερίας), πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Λευκωσίας.

Η εκστρατεία Endomarch Cyprus 2016 έχει τεθεί υπό την Υψηλή Προστασία της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη Συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη. Επικεφαλής του Endomarch Cyprus 2016, είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς Μαιευτήρας – Ενδοσκοπικός Χειρουργός – Γυναικολόγος, ο οποίος έχει ορισθεί ως Πρόεδρος της εκστρατείας από τον ιδρυτή του Worldwide Endomarch Movement, Δρ. Camran Nezhat. Πρέσβειρα της καμπάνιας είναι η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Χριστίνα Δημητρίου.

Ο Μάρτιος έχει καθιερωθεί ως μήνας ενημέρωσης για την ενδομητρίωση, ενώ το χρώμα που ταυτίστηκε με την πάθηση είναι το κίτρινο. Σκοπός της παγκόσμιας κινητοποίησης με σύνθημα “Time to End the Silence!” είναι η διαφώτιση κυρίως των γυναικών, ώστε να πάψουν επιτέλους να ντρέπονται… να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοιχτά για την ενδομητρίωση.

Χορηγοί του Endomarch Cyprus 2016 οι εταιρείες Medochemie και Agetis Supplements.

Την εκστρατεία στηρίζουν το American Medical Center, το AIMIS και ο Δήμος Λευκωσίας. 


REIKI – METAMORPHIC MASSAGE – CRYSTAL COLOR THERAPY
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ENDOMARCH CYPRUS 2016
MY FROZEN YOGURT AND BUBBLE TEA BAR
Advertisment