Η VISION WELLNESS LTD ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ VISIONBODY ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!


ΠΡΩΤΑ αυξάνονται οι μυς, μετά η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ !!

Η Vision Wellness Ltd είναι μια νέα εταιρεία στη Λευκωσία, η οποία λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2016, το δικό της VISIONFITstudio στην Αγλαντζιά, κοντά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το VISIONFITstudio ένα εξειδικευμένο μικροστούντιο προσωπικής εκγύμνασης το οποίο βασίζεται στην νέα συναρπαστική έννοια της VisionBody που ονομάζεται “Power Driven Training”. Η VisionBody είναι μια Γερμανική εταιρεία που προωθεί το δικό της επαναστατικό σύστημα λειτουργικής προπόνησης με EMS (Electrical Muscle Stimulation δηλ. Ηλεκτρομυϊκή Διέγερση) το οποίο υπερισχύει τεχνολογικά έναντι σε όλα τα άλλα συστήματα EMS στην διεθνή αγορά και έχει κατακτήσει ολόκληρο το κόσμο σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία!

Όπως και με κάθε νέο brand, το VISIONFITstudio είναι αφοσιωμένο στην ανάπτυξη των εργασιών του καθώς επίσης και στην ανάπτυξη της δικής σας επιχείρησης σαν στούντιο προσωπικής εκγύμνασης (personal training). Η VisionBody συνεχώς βελτιώνει και εξελίσσει το σύστημα της, έτσι ώστε να μπορείτε να ακολουθείτε τα αγαπημένα σας σπορ και προγράμματα εξάσκησης πιο αποδοτικά, αφού μπορεί εύκολα να συνδυάζεται με υφιστάμενες πρακτικές εξάσκησης όπως το TRX Training, CrossFit, Free Weight Training, Boxing, High Intensity Interval Training, Functional Training, Circular Training, Group Training και η λίστα συνεχίζει…

Προπονηθήκαμε και δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στην πρωτιά της παγκόσμιας σκηνής του EMS με την VisionBody, και κυρίως χρησιμοποιώντας το μυαλό μας! Ειδικοί από διάφορες ειδικεύσεις συμμετείχαν στην δημιουργία του VisionBody. Το VisionBody σχεδιάστηκε από ειδικούς μηχανολόγους, έμπειρους αθλητές, προπονητές και προσωπικούς γυμναστές. Αξιολογήθηκε από ορθοπεδικούς γιατρούς, φυσιοθεραπευτές και τεχνικούς στον τομέα της υγείας. Και πραγματοποιήθηκε από ομάδα πρωτοπόρων επιστημόνων ερχόμενων από διακεκριμένα πανεπιστήμια, όπως νευρολόγοι επιστήμονες, φυσικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανολόγοι και μηχανολόγοι ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η τεχνολογία και το λογισμικό πρόγραμμα σχεδιάστηκαν και παράχθηκαν αποκλειστικά στην Γερμανία και στην Ελβετία.

Κι όμως, ακόμη και η καλύτερη μεθοδολογία εκγύμνασης είναι τόσο καλή όσο και η ομάδα ανθρώπων που την μεταφέρουν έξω στην αγορά. Προς αυτό το σκοπό, το VISIONFITstudio λαμβάνει δράση και προωθεί την έννοια του “Power Driven Training” της VisionBody σε όλους τους startup γυμναστές φυσικής αγωγής στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Τους προσφέρουμε την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα δυναμικό κίνημα και να ενταχθούν στην παγκόσμια ομάδα των εκπαιδευτών VisionBody Trainers. Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε πάνω σε τεχνικά θέματα, στην εκπαίδευση και σε στοχευμένες συνεργασίες με τους έμπιστους συνεργάτες μας στην Γερμανία.

Κάντε το δικό σας όραμα (vision) πραγματικότητα σήμερα στο δικό σας χώρο, μαζί με την VisionBody!

ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ… ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ !!!

Εάν επιθυμείτε να ξεχωρίσετε στον κόσμο του EMS Fitness, χρειάζεστε ένα δυνατό δίκτυο συνεργασιών. Η VisionBody εκπροσωπείτε στην Κύπρο απο την μοναδική συνεργάτιδα εταιρεία της, την Vision Wellness Ltd. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο επαγγελματιών γυμναστών VisionBody Trainers που θα καλύπτει ολόκληρο το νησί μας, έτσι ώστε ο οποιοδήποτε να μπορεί να γυμναστεί με το VisionBody Powersuit του. Για να πετύχουμε τον σχέδιο μας, έχουμε ξεκινήσει μια μαζική καμπάνια ενημέρωσης των επαγγελματιών γυμναστών ως προς τα οφέλη του EMS και του “Power Driven Training” τόσο για τους ίδιους όσο και για τους ασκούμενους τους. Εάν είσαι νέος γυμναστής ή ένας έμπειρος γυμναστής και σχεδιάζεις να εκκινήσεις την δική του επιχείρηση (στούντιο/γυμναστήριο), αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτού του αυξανόμενου κινήματος της VisionBody. Ενωθείτε μαζί μας και γίνετε μέρος της παγκόσμιας οικογένειας γυμναστών και επαγγελματιών φυσικής αγωγής της VisionBody με την αξιόπιστη καθοδήγηση του VISIONFITstudio!

Διαβάστε εδώ για περαιτέρω πληροφορίες.


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ GORILLA OF THE BAR
ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ RYAN TERRY»
Η SEX COACH ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Advertisment