ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ GORILLA OF THE BAR


Όταν ένα απλό πάρκο σε μια γειτονιά γεμίζει με πρόσωπα από όλες τις ηλικίες, από διεθνείς και από τοπικούς αθλητές διαφόρων δυνατοτήτων, με τον στόχο να αναδειχτεί η εκγύμναση έξω στην φύση και η παρακίνηση να δραστηριοποιηθούν περισσότερα νεαρά άτομα στο Calisthenics – Street Workout στο νησί μας, τότε παίρνουμε και εμείς την μεγάλη χαρά, την προσωπική ευχαρίστηση και υπερηφάνεια ως μια ενεργή ομάδα και αυτόβουλη παρέα νεαρών κύπριων που καταφέραμε να το πετύχουμε αυτό στην εκδήλωση μας την περασμένη Κυριακή.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στον διαγωνισμό και για την υποστήριξη που μας δείξατε, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που πράγματι πήραν το επίπεδο αρκετά σκαλιά πιο πάνω και μακάρι κάθε χρόνο να είναι έτσι και να βελτιώνεται προς το καλύτερο.

Ελπίζουμε με την προσπάθεια μας και τον κόπο μας να σας δώσαμε ένα μικρό κομμάτι από το τι πάει να πει Καλλισθενική Γυμναστική!
Μια αδελφική ένωση μεταξύ άγνωστων ατόμων που τους φέρνει κοντά η ομορφιά της και τους δένει τόσο η αγάπη τους προς αυτή.

Συνεχίστε όλοι δυνατά και ραντεβού πάλι του χρόνου… Gorilla 2020!

Χορηγοί: Nicosia Municipality, Argetco Ltd, Redbullcy, School of Calisthenics, Physiopatterns, Milts Food
Namaste Home Yoga Studio, Gravity Zone, Mercato, Constantinos Kyprianou, Fitblaster, Cyprus Tourism, Stergenakis


GORILLA OF THE BAR 2019
Ο RYAN TERRY ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 1
Advertisment