ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ RYAN TERRY»


Το εν λόγω σεμινάριο διοργανώθηκε στο Grind Caffe το Σάββατο 8 Ιουνίου από το PimpMyBody supplements store, έπειτα από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη Panic Zezides. Το σεμινάριο αυτό είναι μια καινοτόμος ιδέα αφού είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο γεγονός παίρνει σάρκα και οστά στη Κύπρο.

Ο Ryan Terry αποτελεί αδιαμφησβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του Fitness και Bodybuilding και έχει ένα εκτενές βιογραφικό που αρχίζει με διακρίσεις στο χώρο του modelling και στη συνέχεια ακολουθεί η επιτυχημένη του πορεία ως ένας από του καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο της σωματικής διάπλασης.

Μεγαλύτερη του επιτυχία αποτελεί η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Arnold Classic Men’s Physique το 2017.
Τις γνώσεις που απέκτησε μέσω της πολυετής του εμπειρίας μοιράστηκε με τους αθλητές και προπονητές που παρέστησαν στο σεμινάριο. Όπως ο ίδιος αναφέρει είναι πολύ σημαντικό να ενημερωνόμαστε σχετικά με οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στο να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα κατά την διάρκεια της προετοιμασίας ενός αθλητή για να λάβει μέρος σε κάποιο διαγωνισμό. Το μυστικό της επιτυχίας όμως κατά τον ίδιο έγκειται στο να ακούμε το σώμα μας και τις ανάγκες του.

Θερμές ευχαριστίες στους Προέδρους της Wabba και Nabba κύριους Κυριάκο Γεωργίου και Αχιλλέα Παντελή, τον κύριο Γλαύκο Μιχαηλίδη Δημοσιογράφο καθώς και σε όλους τους αθλητές και προπονητές που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσής PhotoArt με τον Βασίλη Ιωάννου και Fit – Blaster με τη Στέφανη Μιχαηλίδου.

Θεοδοσία Κυριάκου
Υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας
PimpMyBody Supplements Store

Χορηγοί:
PhotoArt
Fit-Blaster


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΑΠ ΤΡΟΧΟΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ GORILLA OF THE BAR
Η SEX COACH ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΔΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Advertisment