ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ENDOMARCH CYPRUS 2016


Πορεία Ελπίδας για την ενδομητρίωση, διοργανώνεται την Κυριακή 20 Μαρτίου στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Διαφώτισης EndoMarch Cyprus 2016. Η εκκίνηση της Πορείας, θα δοθεί από την οδό Λήδρας (Πλατεία Ελευθερίας), πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου του Δήμου Λευκωσίας στις 11 το πρωί και οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας, θα βαδίσουν συμβολικά στους γραφικούς λιθόστρωτους δρόμους της Λήδρας και Ονασαγόρου.

Η εκδήλωση επιφυλάσσει πολλά happenings, ενώ παντού θα κυριαρχεί το κίτρινο, καθώς είναι το χρώμα που ταυτίστηκε με την πάθηση. Πριν από την εκκίνηση της πορείας οι διοργανωτές θα προσφέρουν δώρο τα T- Shirts και τις τσάντες με το λογότυπο της Εκστρατείας EndoMarch Cyprus 2016.

Η Πορεία Ελπίδας με σύνθημα «Σπάσε τώρα τη σιωπή σου» έχει τεθεί υπό την Υψηλή Προστασία της Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη Συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και τελεί υπό την Αιγίδα του Δημάρχου Λευκωσίας Κωνσταντίνου Γιωρκάτζη.

Στην προσπάθεια διαφώτισης συμβάλλουν σημαντικές προσωπικότητες, άνθρωποι από το χώρο των ΜΜΕ, κορυφαίοι αθλητές και καλλιτέχνες από την Κύπρο και την Ελλάδα, οι οποίοι την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα στηρίξουν με την παρουσία τους και την Πορεία Ελπίδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κύπρος συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης – Worldwide EndoMarch και ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση, ώστε οι γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν ανοιχτά για την ενδομητρίωση. Επικεφαλής του EndoMarch Cyprus 2016, είναι ο Δρ. Στέφανος Χανδακάς Μαιευτήρας – Ενδοσκοπικός Χειρουργός – Γυναικολόγος, ο οποίος έχει ορισθεί ως Πρόεδρος της εκστρατείας από τον ιδρυτή του Worldwide Endomarch Movement, Δρ. Camran Nezhat.


REIKI – METAMORPHIC MASSAGE – CRYSTAL COLOR THERAPY
Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΠΑΖΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ 60 ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ENDOMARCH 2016
MY FROZEN YOGURT AND BUBBLE TEA BAR
Advertisment