Ο RYAN TERRY ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ!


Ο Ryan Terry αποτελεί αδιαμφησβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του Fitness και Bodybuilding και θα βρεθεί στη Κύπρο για λίγες μέρες στις αρχές Ιουνίου.

Ο Ryan έχει ένα εκτενές βιογραφικό που αρχίζει με διακρίσεις στο χώρο του modelling και στη συνέχεια ακολουθεί η επιτυχημένη του πορεία ως ένας από του καλύτερους επαγγελματίες στο χώρο της σωματικής διάπλασηςː

• Το 2010 στέφθηκε Mr Great Britain και την ίδια χρονιά έφτασε το πάθος του στο modelling ακόμη πιο μακριά νικώντας 40 άλλες χώρες με τον τιμητικό τίτλο του Mister International 2010 στην Jakarta, Indonesia.
• Το 2013 στέφθηκε Men’s Physique Overall Winner στο Euro Arnold Classic και κέρδισε το UKBFF Men’s Physique μόλις μία εβδομάδα αργότερα, κατοχυρώνοντας την κάρτα του IFBB Pro Card!
• Το 2015 παίρνει τη τέταρτη θέση στο Olympia Men’s Physique Showdown.
• Tο 2016 καταλαμβάνει τη τέταρτη θέση στο Arnold Classic competition και τη δεύτερη θέση στο Olympia Men’s Physique.
• Το 2017 κατακτά τη κορυφή με τη πρώτη θέση στο Arnold Classic Men’s Physique και την ίδια χρονιά καταλαμβάνει την έκτη θέση στο Olympia Men’s Physique.
• Το 2018 καταλαμβάνει τη Τρίτη θέση στο Olympia Men’s Physique και τη δεύτερη θέση Asian Grand Prix Pro Men’s Physique.

Ο Ryan έχει κατοχυρωθεί πλέον ως ένας από τους κορυφαίους αθλητές στο είδος του. Ως εκ τούτου, έχει εμφανιστεί στο Men’s Health και έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και περιοδικά fitness όπως το Muscle & Fitness UK.

Το PimpmyBody supplements store , δίνει την ευκαιρία τόσο σε προπονητές, σε αθλητές του Fitness και Bodybuilding αλλά και ανθρώπους που τους ενδιαφέρει ευρύτερα ο χώρος, να γνωρίσουν από κοντά τον κορυφαίο αυτό αθλητή. Όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά τον Ryan μπορούν να το πράξουν στα δύο event που οργανώνει η εταιρία στα καταστήματα της στη Λευκωσία στις 10 Ιουνίου και στη Λεμεσό στις 7 Ιουνίου.

Επιπλέον ο Ryan στα πλαίσια του σεμιναρίου που οργανώνει το PimpmyBody στις 8 Ιουνίου, θα μοιραστεί με τους παρευρισκόμενους την εμπειρία του σχετικά με όλη τη διαδικασία προετοιμασίας ενός αθλητή για να λάβει μέρος σε διαγωνισμό Fitness και Bodybuilding. Αυτό το σεμινάριο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για αθλητές και προπονητές για να λάβουν συμβουλές από ένα επαγγελματία του είδους. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Περεταίρω πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τα δύο event που οργανώνει το PimpMyBody θα βρείτε στη σελίδα του στο Facebook (Pimpmybody Supplement’s stores) ή στο τηλέφωνο 96 585939 (Panic Zezides)


ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ GORILLA OF THE BAR
GORILLA OF THE BAR 2019
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 1
Advertisment