ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ LESLIE ΛΑΖΑΡΟΥ


1. Πότε και πώς πρωτοξεκίνησες με το Bodybuidling;

Πρωτοξεκίνησα τους αγώνες στην ηλικία τον 26 ετών . Από μικρή ηλικία ξεκίνησα να παρακολουθώ αγώνες bodybuilding και η αγάπη που είχα για τα βάρη με οδήγησαν στο να ασχοληθώ επαγγελματικά με το συγκεκριμένο άθλημα.

 

2. Τι είναι αυτό που σου δίνει δύναμη και κίνητρο;

Δύναμη πάντα έπαιρνα από το στενό μου περιβάλλον, από την οικογένεια μου και τους φίλους μου που ήταν και είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν. Η αλλαγή που έβλεπα στο σώμα μου ήταν το κίνητρο μου για να δίνω το 100% στο γυμναστήριο βλέποντας το σώμα μου να βελτιώνεται.

 

3. Ποια είναι η ρουτίνα προπόνησης σου;

Γυμνάζομαι έξι φορές την εβδομάδα και γυμνάζω μια μυϊκή μάζα σε κάθε προπόνηση.

 

4. Ποιος πιστεύεις πως είναι ο ρόλος της αεροβικής άσκησης στο bodybuilding και ποια η δική σου προσέγγιση;

Ο ρόλος της αεροβικής άσκησης στο bodybuilding, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα, είναι πολύ σημαντικός καθώς βοηθάει στην ενίσχυση της αντοχής αλλά και στη σωστή λειτουργία της καρδιάς . Προσωπικά την αερόβια άσκηση την εκτελώ καθημερινά κατά την έναρξη της προπόνησης μου.

Διαβάστε επίσης: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΩ ΧΤΙΖΕΤΕ ΜΥIΚΗ ΜΑΖΑ

 

5. Ποιός ο ρόλος της διατροφής στη σωματική διάπλαση ενός αθλητή και ποιο πλάνο διατροφής είναι κατά τη γνώμη σου το πιο αποτελεσματικό;

Στο bodybuilding η διατροφή αποτελεί το 70% για την σωματική διάπλαση ενός αθλητή. Για μένα το πιο αποτελεσματικό πλάνο διατροφής εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες του οργανισμού μου και συνήθως η διατροφή που ακολουθώ περιέχει μεγάλες ποσότητες υδατανθράκων.

Διαβάστε επίσης: 5 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΜΑΖΑΣ

6. Ποια η γνώμη σου για το Κυπριακό bodybuilding;

Το κυπριακό bodybuilding με την πάροδο του χρόνου έχει αναπτυχθεί απλά πιστεύω στη κατηγορία του bodybuilding ανδρών έχει μείνει κάποια χρόνια πίσω σε σύγκριση με το εξωτερικό . Πάρ’ όλα αυτά υπάρχει ανταγωνισμός και επίσης καλοί αθλητές.

 

7. Ποιο άτομο θαυμάζεις στο fitness/bodybuilding και γιατί;

Από μικρή ηλικία και μέχρι σήμερα ο αθλητής που θαυμάζω είναι ο Dexter Jackson για την συμμετρία και την γράμμωση του . Είναι από τους λίγους αθλητές που η σωματική του διάπλαση μέχρι και σήμερα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

 

8. Ποια είναι κατά τη γνώμη σου τα βασικότερα συμπληρώματα που χρειάζεται ένας bodybuilder κατά το ξεκίνημα του;

Τα βασικότερα συμπληρώματα που χρειάζεται στο ξεκίνημα του ένας bodybuilder κατά την γνώμη μου είναι Πρωτεΐνη , BCAA, Γλουταμίνη και Κρεατίνη.

Διαβάστε επίσης: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ: 5 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ

 

9. Ποιο είναι το σημαντικότερο επίτευγμα σου μέχρι στιγμής;

Το σημαντικότερο επίτευγμα μου είναι στο Diamond Cup στην κατηγορία -85kg. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα όπως και σε κάθε αγώνα που προσπαθώ να δίνω πάντα το 100% .

10. Ποιος είναι ο μελλοντικός σου στόχος στο χώρο;

Να συνεχίζω να δίνω το 100%

 

11. Τι θα συμβούλευες κάποιον που επιθυμεί να ασχοληθεί με το αγωνιστικό bodybuilding;

Θα συμβούλευα να αγαπά το άθλημα για να ξεκινήσει. Επίσης χρειάζεται σωστή καθοδήγηση, υπομονή και επιμονή. θα πρέπει επίσης να δώσει έμφαση στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων ώστε να αποφύγει τυχών τραυματισμούς.


INTERVIEW WITH RYAN TERRY [EN]
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ (COXY)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟΥΛΑ ΣΑΒΒΑ
Advertisment