ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης του FitBlaster.com.
Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεστε πλήρως, μην προχωρήσετε στην οποιαδήποτε χρήση της Ιστοσελίδας!

Το Fit-Blaster.com μπορεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να τροποποιήσει τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης. Η χρήση της Ιστοσελίδας, σημαίνει ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις καθώς και με τις τροποποιήσεις τους.

  • Χρήση Ιστοσελίδας

Το Περιεχόμενο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων γυμναστών σας, διατροφολόγων, κοκ ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά εσάς και την υγεία σας. Ποτέ μην παραβλέψετε επαγγελματική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ατόμου εξαιτίας κάποιου άρθρου που έχετε διαβάσει στο Fit-Blaster.com!
Εάν κάποιος χρήστης του Fit-Blaster.com βασιστεί σε οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται από την ιστοσελίδα, αυτό γίνεται με δική του προσωπική αποκλειστική ευθύνη.

  • Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο αυτής της Ιστοσελίδας είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Fit-Blaster.com, συνεργατών ή τρίτων. Τα περιεχόμενα αυτής της Ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένου κειμένων, φωτογραφιών και video δεν επιτρέπεται να αντιγραφούν, παρά μόνον για μη εμπορική προσωπική χρήση ή με προηγούμενη άδεια του Δικαιούχου.

  • Περιορισμός ευθύνης

Το Fit-Blaster.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οιοδήποτε κόστος ή ζημιά προκληθεί από τη χρήση υπηρεσιών στις οποίες αποκτήσατε πρόσβαση μέσω της Ιστοσελίδας και αφορούν άλλες εταιρίες. Επιπλέον ο χρήστης συμφωνεί ότι το Fit-Blaster.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν προκλήθηκε σχετικά με τις πληροφορίες, τις υπηρεσίες, το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που περιέχονται στην ιστοσελίδα.

  •  Ιστοσελίδες και Σύνδεσμοι Τρίτων Μερών

Αυτή η Ιστοσελίδα ενδέχεται να περιλαμβάνει συνδέσμους ή αναφορές ή να παρέχει πρόσβαση σε άλλες ιστοσελίδες που ανήκουν σε τρίτους, ο έλεγχος των οποίων δεν ανήκει στο Fit-Blaster.com. Ομοίως, πρόσβαση στην Ιστοσελίδα αυτή μπορεί να επιτευχθεί και μέσω συνδέσμων που θα βρείτε στις ιστοσελίδες τρίτων, οι οποίοι βρίσκονται πέραν του ελέγχου του Fit-Blaster. Το Fit-Blaster δεν εγγυάται ούτε δίδει οποιαδήποτε υπόσχεση για την ακρίβεια, την ενημερότητα ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτές τις ιστοσελίδες και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί από το περιεχόμενο ή τις πληροφορίες που περιέχονται σε αυτές. Οποιαδήποτε παραπομπή σε ιστοσελίδα τρίτου μέσω συνδέσμου που βρίσκεται στην Ιστοσελίδα του Fit-Blaster, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η Ιστοσελίδα αυτή εγκρίνει ή συστήνει ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο ή τις ιστοσελίδες των τρίτων.

  • Σχόλια και χρήση Forum

Ο κάθε χρήστης/μέλος του Fit-Blaster έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το Forum εφόσον δεν χρησιμοποιεί προσβλητικά σχόλια για το Fit-Blaster, συνεργάτες της Ιστοσελίδας αλλά και τρίτων. Αρνητικά σχόλια πού αναφέρονται στα παραπάνω θα διαγράφονται χωρίς καμία προειδοποίηση και κατά συνέπια ο χρήστης θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.