20 ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ


Είναι ασφαλές να πούμε ότι μέχρι τώρα, οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ένα ή δύο θέματα σχετικά με το σεξ – αλλά αν και έχουμε αποκτήσει αρκετή εμπειρία μέσα από τα χρόνια, η πρωταρχική πράξη εξακολουθεί να μοιάζει με μυστήριο. Ναι, ξοδεύουμε πολύ χρόνο ανάγνωσης, παρακολούθησης και εξάσκησης της σεξουαλικής επαφής, αλλά ανεξάρτητα από το πόσο καιρό το κάνουμε, πάντα φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερα που μπορούμε να μάθουμε.

Στην προκειμένη περίπτωση; Τα πιο κάτω τρελά γεγονότα.

 

1. Οι δονητές έχουν εφευρεθεί για κάτι άλλο

Ο δονητής πρωτοεμφανίστηκε τον 19ο αιώνα ως ένας τρόπος μείωσης της «υστερίας». Αυτό φαίνεται λίγο ακραίο. Ωστόσο, δεν συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτή τη θεωρία παίρνοντας τον δονητή μιας γυναίκας για να δείτε αν καταλήγει σε υστερία. Αυτό είναι απλά επικίνδυνο.

 

2. Η αναλογία του σπέρματος

Ο μέσος υγιής άνθρωπος παράγει περίπου 300 εκατομμύρια σπερματοζωάρια σε ένα κουταλάκι του σπέρματος του. Ωστόσο, χρειάζεται μόνο ένας μικρός κολυμβητής για να γονιμοποιήσει ένα αυγό μιας γυναίκας και μπορεί να ζήσει για μια εβδομάδα μέσα στο σώμα σας.

 

3. Το πρώτο πράμα που κάνουν τα ζευγάρια μετά το σεξ

Ξεχάστε τις αγκαλιές! Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ιστοσελίδας Retrevo.com, το 36% των ατόμων κάτω των 35 ετών ελέγχουν τους λογαριασμούς τους στο Facebook και στο Twitter μετά από μία συνουσία. Ας ελπίσουμε ότι δεν αποστέλλουν φωτογραφίες!

 

4. Ποιο φύλο κάνει στην πραγματικότητα περισσότερο σεξ;

Σκέφτεστε ότι οι άνδρες κάνουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες; Λάθος! Σύμφωνα με το Men’s Fitness, οι γυναίκες κάνουν σεξ 17% συχνότερα από τον μέσο άνδρα. Πάμε κορίτσια!

 

5. Ο μακρύτερος οργασμός

Ακόμα κι αν o ανδρικός οργασμός φαίνεται να τραβάει όλη την προσοχή, αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες έχουν ένα πιο «συναρπαστικό» οργασμό, όταν πρόκειται για την κορύφωση. Ο μέσος γυναικείος οργασμός διαρκεί 20 δευτερόλεπτα – 14 δευτερόλεπτα περισσότερο από τον ανδρικό οργασμό των 6 δευτερολέπτων.

 

6. Οι οργασμοί είναι καλοί για σας

Οι οργασμοί είναι καλοί για την υγεία σας. Μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο καρδιοπάθειας, εγκεφαλικού επεισοδίου, καρκίνου του μαστού ακόμη και κατάθλιψης στις γυναίκες. Γι αυτό κάντε σεξ και φτιάξτε τη διάθεση σας!

 

7. Το σεξ μετράει και ως άσκηση

Καλά διαβάσατε! Κατά τη διάρκεια 30 λεπτών ενεργού σεξ, καίγετε περίπου 200 θερμίδες. Και μπορείτε επίσης να έχετε οργασμό καθώς ασκείστε.

 

8. Οι γυναίκες είναι πιο «παιχνιδιάρες» απ’ ότι νομίζετε

Ακόμα κι αν οι ετερόφυλες γυναίκες ανέφεραν ότι ερεθίζονται μόνο με τους άντρες, οι ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Queens στο Kingston διαπίστωσαν σε μία μελέτη ότι οι περισσότερες γυναίκες είχαν ερεθιστεί με κάθε σεξουαλικό ερέθισμα που είδαν – συμπεριλαμβανομένων γυμνών ανδρικών και γυναικείων σωμάτων, ετεροφυλόφιλου και ομοφυλοφιλικού σεξ ακόμα και σεξ ζώων.

 

9. Το σεξ σας κάνει βρώμικους, με καλό τρόπο

Όταν ερεθίζονται, οι άνθρωποι συνήθως δεν βλέπουν τα πράγματα τόσο αηδιαστικά, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο ηλεκτρονικό περιοδικό PLOS ONE.

 

10. Πως το μυαλό σας ανταποκρίνεται στο σεξ

Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Rutgers, οι οποίοι χρησιμοποίησαν σαρωτές fMRI για να μάθουν τι συμβαίνει στον εγκέφαλό σας όταν είστε ερεθισμένοι, διαπίστωσαν ότι διάφορες περιοχές του εγκεφάλου ενεργοποιήθηκαν ως ανταπόκριση στην διέγερση του κόλπου, του τραχήλου της μήτρας, της κλειτορίδας και των θηλών.

 

Πηγή: www.heknows.com


ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΟΡΓΑΣΜΟ;
ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;
ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ …ΜΕ ΓΙΟΓΚΑ!
Advertisment